...
...
ΕΥΑ ΡΟΓΚΟΤΗ

ασ γνωριστουμε

Ευαγγελία (Εύα) Ρογκότη

Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, της πόλης που αγαπώ και αφοσιώθηκα να βοηθήσω.

Είμαι απόφοιτος του 2ου Γενικού Ενιαίου Λυκείου Θεσσαλονίκης, όπου απέκτησα τις βάσεις για την περαιτέρω εκπαίδευσή μου.

Το 2018 εξελέγην μέλος του ΔΣ του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης (ΤΑΔΙΘ), δείχνοντας τη δέσμευσή μου να υποστηρίξω την επαγγελματική μας κοινότητα.
Από το 2022, τιμή μου είναι να είμαι εκλεγμένη Γενική Γραμματέας στο ΤΑΔΙΘ, η θέση που μου επιτρέπει να συνεχίσω να συμβάλλω στην ενίσχυση της αλληλεγγύης και της συνεργασίας μεταξύ των δικηγόρων της πόλης.
IMG_3007

Σταθμοί της ζωής μου

1
Δικηγόρος παρ'Αρείω Πάγω

Σπούδασα Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αποκτώντας τις γνώσεις που με οδήγησαν στο χώρο της δημόσιας υπηρεσίας

2
Έγγαμη

Είμαι παντρεμένη με τον δικηγόρο Χρήστο Αντωνιάδη και υπερήφανη μητέρα δύο αγοριών, ηλικίας 9 και 5 ετών αντίστοιχα. Αυτοί είναι το βασικό μου κίνητρο για να επιδιώκω μια καλύτερη κοινότητα για τις επόμενες γενεές.

3
Κοινοτική Σύμβουλος στην Α΄ΔΚ

Το 2019 εκλέχθηκα για πρώτη φορά κοινοτική σύμβουλος στην Α’ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Με τον ρόλο αυτό, ανέλαβα την ευθύνη να ακούω τις ανησυχίες των συμπολιτών μου και να συμβάλλω στη λήψη αποφάσεων που εξυπηρετούν την κοινότητά μας.

δεσμευση

Με σθένος, δέσμευση και αγάπη για την πόλη μας, δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι για τη βελτίωση της Θεσσαλονίκης μας.

στη διαθεση σας

Επικοινωνήστε μαζί μου